Zwangerschapsfotografie

Jolan Donkers Fotografie zwangerschapsfotografie

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere momenten van je leven. Niet alleen omdat je baby geboren wordt, maar ook omdat de zwangerschap een ervaring is die heel erg bijzonder is.

Leuk dat je aan het kijken bent om dit vast te leggen, een mooie herinnering voor later. Het kan ook leuk zijn samen met je partner of jullie eventuele kinderen op de foto te gaan. Het gaat erom dat jullie deze periode vastleggen op een manier die bij jullie past.

In de studio heb ik verschillende sfeervolle belichtingsmethodes om mooie foto’s te maken. Maar heb je liever foto’s bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving, dan is dat ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jullie de plek kiezen die het beste bij jullie past en wat jullie qua omgeving het mooiste vinden voor de foto’s.

Heb je zelf een idee voor een foto, laat het me zien, wellicht kan ik deze voor je maken.

Bij een zwangerschapsreportage of een reportage van de pas geboren baby worden er ongeveer 25 opnamen gemaakt.

De fotobestanden kunnen ook afgedrukt worden op verschillende materialen. Hierbij moet je denken aan fotopapier, canvas, glas, hout, maar ook op aluminium is mogelijk. En natuurlijk kan je ook je zwangerschapsfoto’s of babyfoto’s gebruiken voor je geboortekaartjes of bedankkaartjes!

Heeft u de diverse opnamen al bekeken op de site en denkt u, dit vind ik leuk? Maar heeft u nog vragen? Bel geheel vrijblijvend: 0622064638 of mail: fotografie@jolandonkers.nl . of vul het contactformulier in.

Jolan Donkers Fotografie
Loosbroekseweg 61
5388VM Nistelrode
tel:       0622064638
email:  fotografie@jolandonkers.nl
web:    www.jolandonkersfotografie.nl
web:    www.jolandonkersverhuur.nl
web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl