Mens en dier

Jolan Donkers Fotografie dierenfotografie

In mijn loopbaan als fotograaf heb ik al vele dieren gefotografeerd. Als je een mooie foto wil van jouw (huis)dier ga ik graag de uitdaging aan. Ook samen met jouw huisdier behoort tot de mogelijkheden.

Bij sommige dieren is het beter mogelijk in eigen omgeving gefotografeerd te worden, dan kom ik gewoon naar je toe. Jij kent jouw huisdier het beste en jij weet dus waarschijnlijk ook het beste hoe je hem of haar op de foto wil hebben. Wil je graag een close-up of juist een foto waarop de ondeugende kant van jouw huisdier naar buiten komt? Daarom overleg ik graag van tevoren met je, zodat het eindresultaat volledig naar jouw wens zal zijn.

Bij een studioreportage worden een aantal opnamen gemaakt, waaruit een selectie wordt gemaakt van ongeveer 25 afdrukjes. Wil je jouw huisdier op locatie gefotografeerd hebben, vraag naar de mogelijkheden.

De fotobestanden kunnen ook afgedrukt worden op verschillende materialen. Hierbij moet je denken aan fotopapier, canvas, glas, hout, maar ook op aluminium is mogelijk.

Heb je na het zien van de voorbeelden op de website interesse om jouw dier bij Jolan Donkers Fotografie op de foto te laten zetten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via 0622064638, mail: fotografie@jolandonkers.nl of vul het contactformulier in.

Jolan Donkers Fotografie
Loosbroekseweg 61
5388VM Nistelrode
tel:       0622064638
email:  fotografie@jolandonkers.nl
web:    www.jolandonkersfotografie.nl
web:    www.jolandonkersverhuur.nl
web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl