Zwangerschapsfotografie

Jolan Donkers Fotografie zwangerschapsfotografie

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Leuk dat je de zwangerschapsfoto’s aan het bekijken bent. Begrijpelijk ook, want de geboorte van een baby is immers één van de mooiste momenten in je leven.

Een moment dat je ongetwijfeld wilt vast leggen. Het verloop van de zwangerschap, de geboorte, het vol trots tonen van de baby aan familie, vrienden en bekenden; het zijn stuk voor stuk momenten die je later nog wilt kunnen terughalen. Momenten ook voor één of meerdere fraaie ingelijste opname aan de muur of om aan naasten te geven.

In de studio heb ik verschillende sfeervolle belichtingsmethodes om mooie foto’s te maken. Maar heb je liever foto’s bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving, dan is dat ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jullie de plek kiezen die het beste bij jullie past en wat jullie qua omgeving het mooiste vinden voor de foto’s.

Heb je zelf een idee voor een foto, laat het me zien, wellicht kan ik deze voor je maken.

Bij een zwangerschapsreportage of een reportage van de pas geboren baby worden er ongeveer 25 opnamen gemaakt.

De fotobestanden kunnen ook afgedrukt worden op verschillende materialen. Hierbij moet je denken aan fotopapier, canvas, glas, hout, maar ook op aluminium is mogelijk. En natuurlijk kan je ook je zwangerschapsfoto’s of babyfoto’s gebruiken voor je geboortekaartjes of bedankkaartjes!

Heeft u de diverse opnamen al bekeken op de site? En denk je, dit vind ik leuk, maar ik heb nog vragen. Bel dan geheel vrijblijvend 0622064638, mail fotografie@jolandonkers.nl of vul het contactformulier in.

Jolan Donkers Fotografie
Loosbroekseweg 61
5388VM Nistelrode
tel:       0622064638
email:  fotografie@jolandonkers.nl
web:    www.jolandonkersfotografie.nl
web:    www.jolandonkersverhuur.nl
web:    www.jolandonkerscaravanstalling.nl